OSB GENEL BİLGİLER

Ergene 2 OSB

PAYLAŞIMLAR

Güncel Bilgiler

MEVZUAT

Mevzuat Bilgileri

E-HİZMET

Elektronik Belge İşlemleri

Sayın SANAYİCİLERİMİZ,

Kocaeli Sanayi Odası tarafından 2008 yılından bu yana sanayi kuruluşlarını ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen Sektörel Performan Değerlendirme Organizasyonunun bu yıl 11.si gerçekleştirilecektir. 

Sektörel Performans Değerlendirme organizasyonu ile; yüksek verimlilikle çalışan, yenilikçiliğe ve çalışanların gelişimine önem veren, finansal olarak başarılı iş sonuçları elde eden, ülkemizin ekonomisine katma değer yaratan, sürdürülebilir bir gelecek için topluma katkı sağlayan sanayi kuruluşları belirlenerek ödüllendiriliyor.
Büyük İşletme ve KOBİ kategorilerinde başvuru yapılabilen ödül organizasyonunda Verimlilik, Yenilikçilik ve Markalaşma, Finansal Sonuçlar, Dış Ticaret, Topluma Katkı ve Çevre, İstihdam ve Çalışanların Geliştirilmesi ile Bilinçlendirilmesi olmak üzere 7 değerlendirme kriteri bulunmaktadır.

Firmalar Bu Değerlendirmede Neden Yer Almalı

  • Price Waterhouse Coopers - PwC ve Doğu Marmara Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi - ABİGEM işbirliği ile düzenlenen geri bildirim raporu ile karşılaştırma yapabilme imkanı
  • Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Organizasyonuna katılarak Tanınma ve Prestij imkânı
  • Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonunda ödül alan her firma Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı SANTEK 2019’ de Sektörün Yıldızları Bölümünde ücretsiz alan verilecektir.
  • Sektörel Performans Değerlendirme Anketine katılan her firma Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı SANTEK 2019’ de m2 fiyat üzerinden % 5 indirim.
  • Rekabet için iyileştirilmesi gereken öncelikli konularınız hakkında bilgi edinme imkânı

Bu yıl 11.incisi düzenlenecek olan Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu başvuruları başlamış olup, son başvuru “5 Kasım 2018” tarihidir. Detaylı bilgi ve başvuru için www.sektorelperformans.org  adresi ziyaret edilebilir.

Saygılarımızla,