OSB GENEL BİLGİLER

Ergene 2 OSB

PAYLAŞIMLAR

Güncel Bilgiler

MEVZUAT

Mevzuat Bilgileri

E-HİZMET

Elektronik Belge İşlemleri

Sayın SANAYİCİLERİMİZ,

Kocaeli Sanayi Odası koordinatörlüğünde düzenlenen ve Marmara Bölgesinde faaliyet gösteren başarılı sanayi kuruluşlarının ödüllendirildiği Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Organizasyonunun amacı; ülke ekonomisine katkı sağlayan firmaları ödüllendirmenin ötesinde, firmaların kendilerini kendi sektörlerinde kıyaslayabilmelerini sağlamaktır.

Katılan firmaların 7 ayrı kategoride değerlendirildiği organizasyonun Çözüm Ortakları arasında; Price Waterhouse Coopers Türkiye, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı ve Doğu Marmara ABİGEM A.Ş., Major Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Şirketi yer almaktadır. Bölgesel Ortakları ise; Marmara Bölgesinde yer alan Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, İstanbul Kalkınma Ajansı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Trakya Kalkınma Ajansı’dır.

Bu yıl 12.si düzenlenmekte olan organizasyon firmanız için tanınma ve prestij imkanı sağlayacaktır. Katılımcı firmaların en önemli kazanımları ise Price Waterhouse Coopers ve Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. işbirliği ile hazırlanan geri bildirim raporudur. Firmalar bu rapor ile iyileştirmeye açık alanlarını görebiliyorlar, sektörlerinde kendilerini kıyaslama ve eksikliklerini giderme imkanı bulabiliyorlar.

Organizasyona başvuru yapan firmalar;

  • Verimlilik,
  • Yenilikçilik ve Markalaşma,
  • Topluma Katkı,
  • İstihdam,
  • Çalışanların Geliştirilmesi ve Bilinçlendirilmesi,
  • Dış Ticaret
  • Finansal Sonuçlar olmak üzere 7 farklı kriterde değerlendiriliyor.

Başvurular www.sektörelperformans.org web sitesinden online olarak gerçekleştirilmektedir.

Detaylı bilgi için

Aylin ASLAN                       0 262 315 80 57    aylin@kosano.org.tr

Aydolu Elif YILDIRIM          0 262 323 08 56    eyildirim@abigemdm.com.tr